14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Campania umanitară „Suflețelul din cutie” a fost lansată

spot_img

Trebuie citit

Mihai Căldăraru este tânărul care de opt ani de zile încearcă să aducă bucurie pe chipul celor nevoiaşi, oferindu-le cadouri şi speranţa unor zile mai bune.

Obişnuit să lupte pentru a face bine, Mihai Căldăraru se află în acest moment în plină campanie umanitară. Acesta încearcă să adune sponsorizări pentru a le oferi, celor care nu au posibilităţi financiare şi trăiesc la limita subzistenţei, un mic ajutor.

Oricine are de oferit alimente neperisabile, materiale igienico-sanitare sau orice altceva, care poate constitui un ajutor pentru persoanele defavorizate, este rugat să ia legatura cu organizatorul prin intermediul numărului de telefon 0739.377.777.

„Campania Umanitară „Suflețelul din Cutie”, este o campanie în care cred și care știu că produce mult bine celor care au cea mai mare nevoie: copiilor și familiilor din medii rurale defavorizate. Sunt familii greu încercate în această perioadă peste tot în țară. Nu putem ajunge la toate, dar putem să menținem constant sprijinul oferit beneficiarilor noștri.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri