17.4 C
Constanța
luni, 27 martie 2023

Lucrare programată în zona Portofino/Aleea Universității

spot_img

Trebuie citit

Lucrările executate la nivelul conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul 1.000 mm, din zona Portofino/Aleea Universității, se află în grafic. La nivelul celor trei puncte de lucru, deschise pentru conectarea noului tronson la rețeaua de distribuție, 8 echipe de intervenție și 9 utilaje lucrează de noaptea trecută, în regim continuu. La ora actuală, la primul punct de lucru, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în fața restaurantului Portofino, lucrările sunt aproape finalizate. La cel de-al doilea s-a reușit blindarea vechii conducte și se realizează sudura de cuplare a rețelei din zonă. Pe Aleea Universității, la ultimul punct de lucru, intervențiile sunt complexe, deoarece se montează și o vană de legătură pentru sistematizarea rețelei. 

Imediat ce se vor finaliza conectările, se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune.

Amintim consumatorilor că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate varia între 4 și 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Vă mai transmitem câteva imagini și filmări de la locurile de intervenție.

Vom reveni cu amănunte.

Biroul de Comunicare RAJA SA Constanța

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri