18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Constanța Parking Hacks sau 5 metode prin care constănțenii pot fenta taxa de parcare

spot_img

Trebuie citit

spot_img

De la sfârșitul lunii februarie, Constanța vuiește din cauza noului Regulament de organizare și funcționare a parcărilor publice așa că, în loc să contribuim și noi mai mult decât e cazul la acest zumzet infernal, am decis să vă propunem cinci metode (Parking Hacks cum ar spune ‘mericanii) prin care constănțenii vor putea scăpă de plata parcării sau chiar de o eventuală amendă.

#1 Metoda Tăbăcărie

Foto: http://www.radioconstanta.ro/

Am luat la puricat delimitările desemnate de Primărie pentru Zona 1 și Zona 2 și, spre surprinderea noastră, Lacul Tăbăcărie nu se regăsește în nici una dintre ele. Concluzia este clară, parcați cu încredere în lac, este GRATUIT!

#2 Metoda Accidentul

Foto: Pagina de Facebook Meanwhile in Constanta

Nu, nu este vorba de celebra înșelătorie operată de obicei de după zidurile închisorii. În cazul parcărilor, Metoda Accidentul presupune colaborarea între doi sau mai mulți vecini, care înscenează un ușor accident. Totul se rezolvă printr-o ulterioară „înțelegere amiabilă” între „păgubiți”. Nuditatea din imagine este opțională, dar poate constitui un avantaj în cazul în care vreun polițist local este prin preajmă.

#3 Metoda Tarzan

Foto: EuroPics

În cazul autoturismelor mai agile, teii și castanii orașului vor deveni acele parcări supra-terane promise de actualul Primar al Constanței în campania electorală. Tot ce vă trebuie este un sistem de scripeți sănătos.

#4 Metoda Buncăr

Foto: looking4.com

Constănțenii cu ștate vechi cunosc locațiile vechilor buncăre din al Doilea Război Mondial, aflate pe toată lungimea falezei orașului, de la Nord la Sud. Cu puțină ingeniozitate, ele ar putea găzdui cu ușurință două, chiar trei autoturisme. Ca să nu mai amintim despre legendele urbane care vorbesc despre un întreg sistem de tuneluri și catacombe care străbat orașul și care ar putea deveni o adevărată infrastructură rutieră clandestină, ferită de ochii vigilenți ai autorităților, ca în filmul Underground al lui Kusturica.

#5 Metoda Elon Musk

Foto: Space X

Cunoscută pe plan local și ca Metoda „În Pluă cu Satelitul”, metoda Elon Musk presupune într-adevăr ceva mai multe resurse (câteva miliarde de dolari) și inteligență (un doctorat la MIT sau ceva), dar este realizabilă! Dar să începem cu puțin context: în februarie 2018, Elon Musk își lansa în spațiu vechea sa mașină personală cu care făcuse timp de vreo 10 ani naveta prin California, un Tesla Roadster roșu din 2008.

Impresionați de cascadoria mediatică a șefului SpaceX, constănțenii și-au dat cu tesla-n coaie votându-l pe actualul primar al orașului, iar acum, pentru a evita taxele de parcare, își vor putea trimite mașinile în spațiu.

Mihai CRISTEA

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri