36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Incident aiuritor și penibil în cursa Tarom București – Atena

spot_img

Trebuie citit

Se știe că de câțiva ani încoace (prea mulți, deja!) pasagerii curselor aeriene au ajuns bătaia de joc și vacile de muls ale companiilor aviatice, nu numai low cost.

Nici pentru curse mai lungi de două ore, cei care au plătit bani serioși pentru biletele de avion nu primesc nici măcar un pahar de apă chioară, darămite vreun snack, decât contra cost.

Ce s-a întâmplat însă marți 9 mai, pe cursa Tarom București – Atena RO273, cu plecare la 16:40 și aterizare la 18:20 în Grecia depășește însă limitele ridicolului și ale bunului simț. Cele relatate de respectivul pasager, sub protecția anonimatului, sunt susținute de vecinul din dreapta sa, ca martor. Omul, simplu muncitor, a comandat o supă instant, de câțiva euro, de genul celor care se servesc într-un pahar de plastic, cu fidea, peste care se toarnă apă FIARTĂ. Cutia are în interior și două plicuri, cu vegetale și condimente, din care unul lichid, care se toarnă peste fidea, înainte de a se adăuga apa. Se lasă câteva minute și… supa cu multe E-uri e gata. Respectivul și-a desfăcut plicurile, le-a pus în pahar și a așteptat ca însoțitoarea de bord (nu mai e voie să le spui stewardeze, că tușesc…) să toarne apa.

Care s-a dovedit a fi… RECE. I-a atras atenția, la care ea, impasibilă, i-a vărsat apa din pahar și i-a pus în loc… apă fiartă. Acum, omul avea în recipient fidea cu apă chioară, pentru că se duseseră și condimentele, o dată cu apa rece!? Normal că omul a cerut o altă supă. Însoțitoarea i-a luat supa compromisă, a plecat și… dusă a fost! Pasagerul n-a mai văzut nici altă supă, nici banii înapoi, până la sfârșitul cursei!?!

Dacă doresc, responsabilii Tarom pot verifica această întâmplare penibilă. Le stăm la dispoziție cu numele pasagerilor respectivi și locurile ocupate în avion. Pentru că pasagerul păgubit, om muncitor și modest, nu va depune niciun fel de reclamație oficială.

Oricum, penibil.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri