22.4 C
Constanța
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Chițacul continuă să se laude cu proiectele lui Făgădău!

spot_img

Trebuie citit

Investiții de peste 1 miliard de lei – moștenire de la fosta administrație locală!

Nu este nimic rău ca o admimistrație publică locală să continue proiectele celei anterioare. Dincolo de orice coloratură politică…

Este lipsit de bun simț… politico- administrativ să te lauzi cu niște proiecte care nu îți aparțin și  pe care le-ai moștenit, cu banii investiți cu tot, de la cel care a ocupat, înaintea ta, fotoliul de primar.

Cam așa procedează primarul Constanței, Vergil Chițac, cel care se împăunează cu proiectele lui Decebal Făgădău. De la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice, reabilitarea, modernizarea și dotarea unităților de învățământ, modernizarea principalelor bulevarde din municipiul Constanța, achiziția a 41 autobuze electrice dedicate transportului public, restaurarea Cazinoului din Constanța, construcție sală sport polivalentă etc.

Acest gen de comportament este, deja, o obișnuință pentru Chițac și, în mod cert, va fi repetat ori de câte ori va avea ocazia. Așa cum a procedat în cazul comunicatului de presă referitor la Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană pentru Polul de Creștere Constanța (SIDU Constanța). Aici unde, printre altele, face vorbire despre  îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice, reabilitarea, modernizarea și dotarea unităților de învățământ, modernizarea principalelor bulevarde din municipiul Constanța, achiziția a 41 autobuze electrice dedicate transportului public, restaurarea Cazinoului din Constanța, construcție sală sport polivalentă etc. Adică despre proiectele lui Făgădău. Cunoscute chiar și de cei care nu l-au votat, în 2020, pe fostul primar!

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri