17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Focșa: Au umplut țara de muncitori asiatici, în timp ce tinerii români apucă calea pribegiei prin Europa

spot_img
spot_img

Trebuie citit

spot_img

Ce să vezi?

După ce ne-am umplut țara de muncitori asiatici, în timp ce tinerii români apucă calea pribegiei prin Europa, Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, afirma ieri, că: „… situaţia resurselor umane din România este o provocare privind conectarea sistemului educaţional la piaţa muncii.”

Cadariu a explicat că: „…este nevoie de o mai mare atenţie privind formarea profesorilor care să predea elevilor disciplinele de care aceştia au nevoie.”

Un muncitor asiatic se poate plăti cu 1000 Euro/lună, (atât se cheltuie, dacă ținem cont de 5-600€ salariu, chirie, 3 mese/zi, cheltuieli transport şi acte, documentație permis de muncă), dar un tânăr român nu poate lua la el acasă 1000 € fiindcă țineți în mod ticălos o politică a salariului minim pe economie așa cum vi s-a ordonat de la Bruxelles, ca niște slugi credincioase ce sunteți!

România nu mai pregătește personal calificat pe ramurile economice fără de care nici o țară nu poate exista.

Nu mai avem școli profesionale care să asigure personal pentru industria de alimentație publică (bucătar, ospătar, brutar, cofetar, patiser!), personal pentru industria de mașini-unelte, construcții de mașini, construcții industriale….nu ne mai trebuie în țară să avem strungari, frezori, rabotori, sudori, lăcătuși mecanici, mecanici auto, electricieni, zidari, faianțari, zugravi și multe alte multe meserii de care piața muncii are nevoie?

Avem în schimb sute de facultăți private, care oferă diplome contra cost la zeci de mii de analfabeți functionali produși de sistemul vostru de învățământ falimentat in acesti 32 de ani.

Dar, ce să vezi? Traficanții de sclavi din lumea modernă au mâna liberă si susținerea logistică de la MAE, prin Bogdan Aurescu, spre a importa brațe de muncă din Asia până la 100.000.

Comenzile politice executate cu Iohannis (care aplică Planul Kalergi de depopulare a țărilor europene şi de mixare a raselor!) au fost și vor fi doar spre îngroparea României economic și spiritual prin alungarea românilor din țară.

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri