-0.6 C
Constanța
duminică, 29 ianuarie 2023

Guvernarea perdanților nu pregătește țara pentru ce urmează!

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a avertizat asupra faptului că, în plină criză economică, în plin val patru al pandemiei, când se apropie furtuna majorării prețurilor, iar iarna este din ce în ce mai aproape, guvernul Câțu nu pregătește țara pentru ceea ce urmează

“În plina criza dânșii au intrat într-un conflict în interiorul coaliției.”.

“După doi ani de guvernare de dreapta, putem trage concluzia că nu se guvernează pentru români “, a subliniat deputatul social-democrat, precizând că prestația cabinetului Cîțu este precum “o guvernare a perdanților”.  

“De când a apărut criza politică, se tot discută de moțiunea de cenzură. PSD susține orice moțiune care să ducă la căderea acestui guvern. O moțiune se depune cu semnăturile a o pătrime dintre parlamentari și este validată de jumătate plus unul din numărul acestora. Se poate depune o moțiune de cenzura o singură dată. Nu am semnat moțiunea AUR-PLUS pentru că a fost atacată la Curtea Constituțională. Așteptăm să vedem decizia Curții Constituționale și dacă CCR va spune că nu sunt probleme, vă garantez că parlamentarii PSD vor vota această moțiune. Acest guvern trebuie să plece acasă. PSD va depune propria moțiune. Nu ne putem să semnăm un text al moțiunii AUR-USR care critică doar activitatea premierului. Întreg guvernul a greșit!”, a declarat parlamentarul social –democrat.

Mai mult decât atât, Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a punctat:  „Nu ne jucăm cu așa ceva. Dacă e constituțională, o votăm. Dacă nu, venim cu moțiunea noastră Textul moțiunii PSD este pregătit. Așteptăm și celelalte formațiuni politice care își doresc să cadă acest guvern să o voteze”.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri