25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Social democrații au insistat pentru creșterea procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor

spot_img

Trebuie citit

„Îl înţeleg foarte bine pe Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, este responsabilitatea dânsului şi a noastră, a tuturor, să avem grijă de tot ceea ce înseamnă cetăţeanul român, fie că este activ, fie că este pensionar.”

Nu este declarația vreunui lider PSD, a vreunui ales local sau parlamentar social-democrat, unui membru de partid și nici a unui votant de stânga.

Este afirmația prim ministrului României!

Este declarația premierului PNL!

Cel care s-a declarat dispus să meargă alături de ministrul Muncii, Marius Budăi, la Bruxelles acolo unde vor avea loc discuţii pe tema PNRR şi pe tema procentului din PIB pe care România să îl aloce sistemului de pensii.

Social democrații au insistat pentru creșterea procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor, explicând că această aberantă prevedere – „moșită” de ministrul URS Cristian Ghinea – are efecte negative, ca să nu spun dezastruoase.

Sper că la acest moment să fie evident, chiar și pentru clevetitorii de serviciu, că dacă PSD nu ar fi fost la guvernare, această inițiativă nu ar fi avut loc!

Nu în ultimul rând, vreau să îi asigur pe pensionarii constănțeni că PSD s-a implicat în această guvernare pentru a le apăra interesele!

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri