8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Super Bowl 2022 – evenimentul anual cu cei mai mulți telespectatori din lume – e duminică!

spot_img

Trebuie citit

Cea de-a 56-a ediție a Super Bowl este programată chiar de Valentine`s Day, pe 14 februarie 2022, de la ora 01:30 (ora României). Vor evolua în marele meci al fotbalului american Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams, campioanele din American Football Conference, respectiv National Football Conference.

Pentru a doua oară consecutiv, o echipă evoluează în Super Bowl pe propriul teren: este vorba despre Los Angeles Rams, căci Super Bowl LVI se va juca pe SoFi Stadium din Inglewood, California. Poate fi așadar un avantaj pentru formația din Los Angeles, care este obișnuită cu această arenă și care ar putea avea mai mulți fani în tribune de partea sa.

Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams se întâlnesc în premieră în Super Bowl, echipa din Los Angeles fiind cea cu mai multă experiență la acest nivel. Rams este la a cincea participare, dintre care a doua în ultimii 4 ani, când a fost învinsă de Patriots cu 13-3, în meciul cu cele mai puține puncte din istoria Super Bowl. Echipa din Los Angeles a câștigat SuperBowl doar în 1999. Cincinnati Bengals a pierdut ambele jocuri SuperBowl, în fața celor de la  San Franscico 49ers, în 1981 și 1988.

Cine va cânta la pauză la Super Bowl 2022

Super Bowl este la fiecare ediție un adevărat spectacol complet de divertisment, dincolo de partea de sport. Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Dr. Dre și Kendrick Lamar vor cânta anul acesta în pauza de la Super Bowl, conform unui videoclip oficial lansat de curând de unul dintre sponsorii principali ai marelui eveniment. Snoop Dogg a spus într-un interviu pentru The Associated Press că oportunitatea de a cânta la Super Bowl este importantă pentru moștenirea culturii hip-hop.

Los Angeles Rams – favorită la pariuri

Super Bowl este urmărit în direct la nivel global și ajunge an de an la audiențe imense. Printre fani se numără foarte mulți pasionați de pariuri. Los Angeles Rams este favorită, având cotă 1.53, în timp ce Cincinnati Bengals are cotă 2.65.

Mai multe detalii, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri