33.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

PNL-USR: ați nenorocit o țară!

spot_img

Trebuie citit

PNL-USR: ați dat țării un guvern de INCOMPETENȚI! Nu sunteți în stare de NIMIC! Duceți țara la DEZASTRU!

Nu e vina oamenilor care v-au votat – e vina voastră, că i-ați MINȚIT! V-ați dat pricepuți, și nu sunteți! Ați făcut promisiuni electorale, fără nicio acoperire! Ați stricat și ce făcuse bun guvernele PSD. Ați gestionat pandemia de Covid DEZASTRUOS! Țara era pe un trend ascendent. Voi ne-ați nenorocit și ați nenorocit-o.

Și, acum?!? N-ați fost în stare să luați niște bani de la Uniunea Europeană, lucru pe care l-au reușit TOATE celelalte state. Ați refuzat ajutorul oamenilor cu experiență în guvernare și administrație. Ați făcut EPURĂRI pe criterii STRICT POLITICE, în loc să faceți o evaluare profesională. Ați pus în genunchi ministere, instituții, aparate administrative centrale și locale. Ați distrus TOT.

România se face de râs cu PNL și USR-PLUS la guvernare! Ați ratat cea mai mare șansă de dezvoltare a României, după ce Comisia Europeană a respins PNRR-ul trimis și girat de tine, Florin Cîțu, care ești doar cu gândul la alegerile din partid… Un partid care va pierde răsunător următoarele alegeri.

S-au depus cereri pentru finanțare, doar că sumele diferă de la un document la altul. Nu știți nici să scrieți, nici să socotiți. Nici măcar să copiați!? România ratează deja încasarea a 4 miliarde de euro din prefinanțări, fluierând.

Bine vă zice europarlamentarul PSD, Mihai Tudose: obiective aruncate cu furca, cifre care se bat cap în cap, date insuficiente. La gargară primii, dar la temele cruciale ale anului – PNRR și vaccinare – ne-ați adus în coada Europei! Nu veți scăpa nepedepsiți – poporul o va face!

Ați picat PNRR-ul în ambele „sesiuni” de examene. S-ar putea ca la toamnă să nu mai fie vreo reexaminare… Ați rămas repetenți de pe-acuma!

Senator Felix STROE

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri