8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

De binele din România lui Iohannis s-au cam săturat românii…

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, speră că,  la consultările cu reprezentanții formațiunilor politice de la Cotroceni, președintele României să se manifeste  ca președinte al  tuturor românilor.   

“Nu am habar dacă Klaus Iohannis va reuși să-mbrace haina de președinte mediator la consultările de la Cotroceni, dar știu sigur că, până la acest moment, a umblat doar în sacou de lider PNL.

Din această perspectivă, nu pot să fac altceva decât să sper că, măcar în ultimul ceas, președintele României va fi și președintele tuturor românilor!

Pe principiul „mai bine mai târziu decât niciodată!“, trag nădejde că la consultările cu formațiunile politice va gândi și, mai ales, va acționa, atât pentru ai lui votanți și, implicit, ai PNL, USR, UDMR, cât și pentru cei ai PSD și, de ce nu?, ai AUR, plus cei care nu au fost prezenți la alegerile din 2020.

Moment la care Klaus Iohannis a sfidat Constituția (nu pentru prima dată și, teamă ne este, nici pentru ultima), dar și bunul simț politic: a refuzat să acorde PSD, formațiune câștigătoare a parlamentarelor din 2020,  șansa de a forma un guvern.

A dorit, cu disperare, guvernul său. Și chiar a fost doar al său! Nu al românilor pe care fie Orban, fie Cîțu i-a adâncit în sărăcie și le-a adus doar amărăciune în viață!

Exemple? Sunt atât de multe și atât de dureroase!

Jaful la adresa bătrânilor cărora nu le-au fost majorate pensiile, furtul de la gura copiilor, în condițiile în care nu s-au mărit alocațiile!

Facturile care au explodat scumpirile pe bandă rulantă, îngrozitoarea criză sanitară scăpată de sub control chiar de la debutul pandemiei!

Oamenii arși de vii în spitale, împrumuturile aberante și nejustificate în vreun fel, dar și criza politică pe care a declanșat-o acum.

Că doar nu crede cineva că  Florin Cîțu a gândit cu capul din dotare haosul de pe scena politică?

Haos pe care președintele Iohannis are OBLIGAȚIA să-l stopeze! Dacă nu pentru altceva măcar pentru a șterge neobrăzata afirmație conform căreia România este eșuată. De parcă nu el și gașca PNL-istă au reușit această „performanță“!!!

În rest, s-auzim de bine și în România noastră! Căci de binele clientelei cotroceniste, peneliste, useriste, bașca udemeriste, din România lor, s-au cam săturat românii…”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri