8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

Ceva jumări, ceva salată boeuf?!

spot_img

Trebuie citit

Deja nu mai suport! Tot FB-ul plin de brăduți, vai, vine Crăciunul, vin sărbătorile! Știți ceva?! Urăsc sărbătorile de genul ăsta! Le urăsc maxim! Sunt cele mai depresive ever! Și pentru ce să iubesc atâta fake? Suntem buni pentru cât timp? 3 zile? Ca mai apoi să începem să ne invidiem din nou, bârfim, înjurăm, înșelăm și lista poate continua!

Vin sărbătorile! Prilej în care cheltui de două ori mai mult chiar și de trei ori mai mult, dar având același venit, să te bucuri pentru 5 zile, maxim 6! Dacă ai copiii mai mari, vor spune ceva de genul: „Ah,doar atât…” iar cei mici habar n-au să se bucure de ce primesc, iar jucăria aia va fi ori stricată în următoarele 10 minute, ori uitată la fel de repede! Prilej cu care faci mâncare pentru o sută, să ai ce arunca după aia, unii țin post, că cică așa e bine, după care bagă în ei că în spitalul de urgență, ha ha, ce fun! Nu ții post – tot bagi în tine, că, nu-i așa? Doar e Crăciunul! Un cârnăcior? Ceva jumări, ceva salată boeuf? După aia bagi în tine trifermentul și colebilul la greu, pentru că ai mâncat ca o vacă, respectiv bou! Noi, ăștia depresivii, evident că o ardem pe ulei bine de tot, să treacă mai repede și seara asta, după care sa te ții dureri de cap și tot tacâmul de mahmureală, ca la sărbători!

Wow, vine Revelionul! Îți iei țoalele alea noi pe tine, să te simți tu bine, că oricum pe alții nu-i interesează! Porți chiloții aia roșii cu dantelă să ai noroc în dragoste, mai crezi în stupizenia asta după ce ai tot purtat chiloții roșii de-a lungul vremii și tot o tristă singură ești!?

Wow, sărbătorile astea! PS:voi împodobi bradul ca să aibă ce face pisica! 😉

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri