8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

„Rotary Premiază Excelența” vineri, 15 decembrie, la Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski

spot_img

Trebuie citit

Rotary Cetatea Tomis Constanța, în colaborare cu Interact, Rotaract, Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, vă invită să luați parte la un eveniment deosebit, dedicat sărbătoririi excelenței în rândul elevilor.

     Evenimentul, intitulat „Rotary Premiază Excelența”, va avea loc vineri, pe 15 decembrie, începând cu ora 18.00, din Constanța.
     Gala își propune să recunoască și să recompenseze excelența în domeniul artistic și educațional, onorând astfel performanțele remarcabile ale elevilor de la Colegiul de Arte Regina Maria și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
Spectacolul ce va fi prezentat ne va purta, pe aripile muzicii latino şi latino-americane, într-o călătorie a dansului şi cântecului, a fericirii şi energiilor pozitive, a dorinţei de a trăi în dragoste şi înţelegere.
Momentul special ale serii constă în premierea elevilor distinși pentru contribuțiile lor remarcabile în diverse domenii artistice și culturale.
Rotary Cetatea Tomis Constanța și partenerii săi sunt mândri să susțină tinerii talentați și să promoveze excelența în educație și artă. Invităm comunitatea să se alăture nouă în această seară specială, în care vom celebra perseverența și talentul elevilor care aduc onoare Colegiului de Arte Regina Maria.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri