25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Ovanesian stă bine la profesionalism, cu omenia are probleme

spot_img

Trebuie citit

În urmă cu ceva timp, reprezentanții Poliției Locale – aflată în subordinea Primărie Constanța- și-a arătat dimensiunea mârlăniei comportamentale ridicând mașina unei persoane cu dizabilități. Parcată, culmea, chiar pe un loc rezervat acestora.

Drept este că nu avea afișată legitimația în parbriz, dar la fel de adevărat este și că exista o inscripție care arăta clar că autoturismul aparține unei persoane cu dizabilități.

De la acel moment am sperat că Vergil Chițac va ieși cu o declarație publică prin care să-și ceară scuze și, eventual, să anunțe că suma de 570 de lei,  echivalentul prestației societății comerciale care a ridicat mașina și a transportat-o, nu va mai trebui să fie plătită de doamna care a fost efectiv umilită. Nu s-a întâmplat acest lucru. Primarul Constanței a girat, prin tăcere, mârlănia reprezentanților Poliție Locale. Atât a putut…

Nu că ai lui acoliți ar fi putut mai mult!  Felicia Ovanesian, administratorul municipiului, Doru Iordache, purtător  de cuvânt al Primăriei și Ionuț Dumitru,  directorul Poliției Locale Constanța, nu au scos pe gură cuvântul scuze.  Nu le-am tremurat nici un mușchi al feței, nu au avut nici o urmă de rușine în priviri atunci când s-a discutat acest caz.

Iordache tăcut precum oareșce  în păpușoi, Ionuț Dumitru a anunțat impasibil că “incidentul este analizat”, iar Felicia Ovanesian s-a dat în stamba juridică

“Legea a fost respectată, în opinia mea, juridică, de profesionist în materia dreptului”, a precizat administratorul municipiului Constanța. Sincer, nu ținem cu orice preț să contestăm opiniile Feliciei Ovanesian, chiar dacă unele s-au dovedit a fi eronate, dovadă în acest sens fiind procesele pierdute de primărie. La fel de sincer, nu putem să nu constatăm că în acest caz nu profesionalismul este problema, ci lipsa de omenie! Manifestată plenar și la purtătorul de vorbe, dar și la șeful Poliției Locale.

Nu se aștepta nimeni ca Doru Iordache să-și dacă sepuku, Ionuț Dumitru să-și toarne găleți de cenușă pe cap și nici ca Felicia Ovanesian să-și smulgă pletele! Ar fi putut  măcar să transmită o vorbă bună acelei femeii. Umilită de mârlănia unor angajați plătiți și din taxele și impozitele plătite de aceasta.

Doamnă și domnilor, mârlănia nu salvează primăria! Oricât vă străduiți să faceți asta…

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri