29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Altă tâmpenie marca Vergil Chițac: limită de 50 km/oră pe drumuri cu patru benzi și separatoare de sens, la ieșirile din Constanța!

spot_img

Trebuie citit

Bătaie de joc la adresa constănțenilor și a cetățenii din localitățile limitrofe: primăriei Constanța i-a bubuit mintea și a decis ca, pe două șosele cu 4 benzi – cea dinspre Ovidiu și cea spre Valu lui Traian să se circule cu 50 km/oră, deși drumurile sunt construite pentru regim de viteză. Iar 70 km/oră era o viteză rezonabilă, chiar și pentru oraș. Cum era și iarna, în Mamaia. Dar probabil c-au umblat și acolo la limita de viteză…

Încă începând de miercuri, 22 noiembrie, se relocaseră indicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea în oraș spre Ovidiu și se reducea viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. 70 era bine. Probabil că va urma o avalanșă de radare, care vor trebui să oprească ZECI de autovehicule, care NU VOR PUTEA, din cauza traficului, să se încadreze în viteza impusă. Sau, probabil, le vor trimite amenzile acasă.

„Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere.” De fapt, va fi exact invers!?

Prima reacție – după cea a șoferilor de duminică și a celor care conduc ca melcul și pe autostrăzi – a venit din partea primarului din Valu lui Traian, care îi cere lui Vergil Chițac să renunțe la așa o tâmpenie. Florin Mitroi, coleg de partid cu Chițac, nu este de acord. N-a trecut nicio zi de la aplicarea măsurii, că i-a și cerut oficial acestuia să renunțe la măsură. Edilul din Valu Traian spune că a primit peste 100 de solicitări de la navetiști în acest sens.

Apropo: drumul de 4 benzi spre Lazu, în drumul anti-amiralului spre casa din Eforie, va avea același regim de viteză?!

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri