18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Eurovision: fetița munților a scheunat în engleză, și-a pus poalele rochiței în cap, la final a spart trofeul

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Față de alți ani, eu la Eurovisionul ăsta m-am distrat copios. Încrederea mea în umanitate este oricum pierdută oficial, de ani buni, așa că nu mi-a mai rămas decât sa râd cu gura păna la urechi de toți curentații din jur.

Pe finlandezi i-am înțeles, finlandezii sunt băieți liniștiți, stau în banca lor, nu deranjează pe nimeni tot anul, își văd de renii lor acolo și de cadourile lui moș Crăciun, până când trebuie să ajungă la Eurovision, unde defulează tot ce au strâns cu împachetatul cadourilor, că dacă vă uitati la ce oameni au mai rămas pe planetă, vă cam faceți o idee și despre ce cadouri se împachetează.

Finlandezii au totuși meritul de a cântă în limba lor, de obicei, în fiecare an, șochează pe toată lumea cu melodia lor și apoi se duc acasă, unde stau liniștiți încă un an, pâna la concursul următor, când turbează iar.

Fiindcă au câștigat anul trecut, anul ăsta s-a desfășurat Eurovisionul la ei. Ei, și să vă tineți, tată, băieții au prins momentul și au profitat din plin. Cum ți i-au prins pe toți acolo, băgați în țarcuri, au venit cu o melodie în engleză, special ca să înțeleagă toată lumea, prin care i-au umilit pe toți grangurii Ioropei, ca să nu zic expresia aia urâtă, sinonimă cu a urina pe dumnealor.

Toată adunătura de cr3tini care și-au bătut joc de toate valorile Europei, toți progresiștii ăștia cu tot felul de cr3tinisme in cap, care au culminat cu legarea unui dop de sticlă si cu plimbatul cetățenilor europeni cu sacii de peturi în spinare, ca cerșetorii, și-a luat-o la greu de la finlandezi.

Melodia aia, cu un super sound, de discotecă de anii ’80, cu o coregrafie făcută cu dedicație, cu unul care alerga besmetic pe scenă în dânsa goală, a fost cel mai tare manifest, pe față, în prime time, pentru toți rahații care au adus cel mai titrat continent in pragul sarăciei și al disperării.

Cât despre Elveția, țara care a câștigat, ce mai e de spus? Așa cum Elveția e țară, așa e ăla cântec. Au ieșit și ei în lume cu Heidi, fetița munților întruchipată într-un imberb de 35 de ani imbrăcat într-o rochița roz pufoasă care a cântat in limba engleză, că Elveția are ca singure limbi de sine-stătătoare doar limbile de la ceas.

Fetița munților a scheunat în engleză, și-a pus poalele rochiței în cap, la final a spart trofeul, într-un zgomot amplificat de cioburi de sticlă ieftină luată de pe Temu, că e scump cristalul, s-a tăiat în trofeuțul care îi mai rămăsese printre degete, a făcut buba la degetul mare, a bâzâit un pic, au venit organizatorii, i-au șters mucii si i-au dat alt trofeu, că sunt ieftine pe Temu, platești unul si primești o remorcă.

Ei, cam așa a fost circul de anul ăsta, mai poftiți si la anul, că nebunii nu s-au terminat, ba din contră, se înmulțesc.

Vă zic doar de melodia din 2018, când a câștigat Israelul, țară-miez a Europei, ca să realizați că fake-ul, non-valoarea și nebunia sunt demult promovate, nu au apărut brusc pe bătrânul continent, e o politică gândită si implementată picatură cu picătură, metodic, pentru că se poate.

Adriana Vitan BALINT

Textele din Metropola Constanța sunt publicate du acordul EXPLICIT al autorilor

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri