13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Palaz: Este pentru prima dată când dreapta este cu adevărat unită în România!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

La evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile locale din 9 iunie, Claudiu-Iorga Palaz (PMP), candidatul Dreptei Unite la președinția Consiliului Județean  Constanța, a precizat că bătălia politică din această perioadaă “este o luptă dificilă, dar nu imposibilă”

”Am fost desemnat din partea A.D.U. candidat pentru președinția Consiliului Județean Constanța, Este o luptă dificilă, dar nu imposibilă. Avem niște competitori împușcați în picior încă de la început, atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean Constanța. Astăzi nu aveam discursul acesta și nu vorbeam de PSD dacă aveam niște liberali serioși din toate punctele de vedere.

Au mințit că ne scapă de PSD și ei sunt cei care i-au adus la guvernare. Azi guvernează PSD din cauza PNL. Să fie foarte clar! Cum să ai tupeu să vii astăzi și să spui că vei face ”România marilor proiecte”, după patru ani în care ai avut putere absolută?! Guvernare județeană majoritară, locală majoritară și în acești patru ani nu au făcut decât să aducă urme de tristețe pe chipurile românilor.

Alianța Dreapta Unită se naște din suferința românilor. Se naște din nevoia de a crea o viață mai bună pentru români. Avem astăzi o bătălie între două mari blocuri: stânga, reprezentată de PNL și PSD, și dreapta, reprezentată de noi USR; PMP și Forța Dreptei. Este pentru prima dată când dreapta este cu adevărat unită în România.

Trebuie să luăm guvernare și pentru asta trebuie să înțelegem că puterea nu se cere, puterea se ia. Alianța Dreapta Unită va fi câștigătoare!” a declarat Claudiu Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Constanța.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța, Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI

Executat de SLI S TOOL SRL – portal www.mcta.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 21240022

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri