18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Dumitru Viorel Focșa: „La salariul și pensia nesimțită cumulate de Vergil Chițac, noile taxe puse constănțenilor sunt nimic!?”

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Șocat de ultimele grozăvii ale primarului Vergil Chițac – regulamentul zonei peninsulare, iluminatul de Sărbători sau taxa instituită pentru fiecare constănțean privind întreținerea spațiilor verzi – deputatul constănțean AUR, Dumitru Viorel Focșa, a transmis sâmbătă un mesaj dur și neechivoc:

„Primarul liberal al municipiului Constanța, Vergil Chițac, lovește, din nou, în oraș și în constănțeni.

De la etajul superior al somptuoasei vile din Eforie, de unde nu simte efectele niciuneia dintre aberațiile care au răscolit și revoltat un oraș întreg, Chițac a reușit „performanța” de a fi detestat inclusiv de puținii constănțeni care l-au votat, dar și contestat de colegii săi de partid.

Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice, cel privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului, cheltuielile pur și simplu aberante, cum ar fi costul exorbitant al unui “modern” coș de gunoi, morții din incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pe care îi are pe conștiință, revolta cetățenilor și oamenilor de afaceri din Zona Peninsulară din cauza restricționării iraționale a accesului acestora, jignirile repetate îndreptate împotriva tuturor celor care îndrăznesc să îi critice activitatea, dar mai ales ZERO realizările din programul electoral, sunt doar câteva dintre motivele pentru care se poate spune că Vergil Chițac și-a bătut joc de oraș într-un an cât alții în 10.

Cum această bătaie de joc nu era de ajuns, locatarul de la Eforie a găsit de cuviință să pună mai mult genunchiul pe gâtul constănțenilor printr-o propunere halucinantă a proiectului de taxe și impozite pentru anul 2022. Pe scurt, amiralul de uscat, Vergil Chițac, vrea să introducă taxe noi, cum ar fi, taxa de amenajare și întreținere spații verzi în valoare de 50 de lei/an/persoană, și să majoreze o parte a celor actuale, cum ar fi, taxa anuală de rezervare a locului de parcare pentru persoanele fizice de la 208 lei la 399 lei. Așadar, cumulând doar cele două taxe rezultă că, un constănțean care deține un autoturism va plăti începând cu anul 2022 cu cel puțin 241 de lei mai mult decât în anul curent, echivalentul a 50 de euro/an.

Evident, la salariul și pensia nesimțită cumulate de Vergil Chițac, acești bani sunt nimic. Pentru un constănțean care trăiește din salariul mediu pe economie, al cărui buzunar este afectat de criza Covid și de cea energetică, acești bani reprezintă hrana pe mai multe zile. Decuplarea lui Vergil Chițac de la realitate, de la probleme, de la nevoile reale ale oamenilor este totală, iar lipsa de empatie este revoltătoare.

În consecință, am un singur mesaj pentru constănțeni: semnați pentru demiterea lui Chițac. Numai așa putem scăpa mai repede de cel care a adus ciuma galbenă în Constanța!”

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri