16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

În timp ce primarul ne spune să avem încredere, în școlile constănțene scandalurile se țin lanț

spot_img

Trebuie citit

„Edilul Vergil Chițac ne-a anunțat, pe Facebook, că trupa ABBA revine, după 40 de ani, chestiune esențială pentru orașul nostru, după care și-a dat seama că începe școala și ne-a transmis că investește în viitorul copiilor noștri cu seriozitate și responsabilitate.

În semn de adâncă implicare, a publicat lista cu lucrările de reabilitare a mai multor unități de învățământ, fără să precizeze că sunt începute de către predecesorul său, Decebal Făgădău.

El trebuia doar să le termine, mai ales că pandemia și vacanța de vară au ținut școlile goale multă vreme, deci timp a fost. Cu organizarea și munca stăm prost.

În școlile din Constanța sunt probleme grave.

De exemplu, la Școala nr.38 ”Dimitrie Cantemir” nu sunt clase suficiente, astfel că părinții au fost anunțați de către conducerea unității că o parte din elevi vor rămâne în online, până când se vor termina lucrările de renovare.

(…)

La aproape un an de la preluarea mandatului, echipa lui Vergil Chițac nu a reușit să accelereze procesul de reabilitare și nu a găsit soluțiile salvatoare pe care ni le promitea în campania electorală. ”În primele șase luni veți vedea schimbări concrete în municipiul Constanța”.

Le-am văzut: s-au mărit taxele și impozitele, s-au scumpit locurile de parcare, s-au tăiat tichetele valorice pentru pensionari, etc.

Ce-i drept, banii fac Pământul să se învârtă, nu educația. Succes în noul an școlar! Fiecare se descurcă cum poate.”

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri