18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Habar nu aveți ce trebuie făcut, domnule primar!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Astăzi, așa cum promitea primarul municipiului Constanța, ar fi trebuit să se redeschidă o parte din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. La două luni și jumătate de la incendiu, singurul spital aflat în grija primăriei este tot nefuncțional.

Sănătatea cetățenilor, una din prioritățile din campania electorală, nu-l mai preocupă deloc pe Vergil Chițac. E prins cu asuprirea. Cui nu-i convine să se mute din cartier, din oraș, din țară, de pe planetă.

Încă nu s-a stabilit dacă primarul e incapabil să repare spitalul sau, pur și simplu, nu intră în sfera lui de interese.

Totuși, ziua de 15 decembrie vine și cu o veste bună: regulamentul mizerabil al Zonei Peninsulare a fost suspendat de instanță, la doar o lună de la punerea sa în aplicare.

Pe 15 noiembrie 2021, Zona Peninsulară a municipiului Constanța a fost blocată cu două bariere. Primarul și consilierii locali au decis că viața celor care locuiesc și au afaceri în Peninsulă trebuie să fie ”altfel”. Un calvar. Au urmat proteste, discuții inutile cu politicieni inutili, iar astăzi ”capodopera” a fost suspendată în sala de judecată. O dovadă clară a faptului că cei care au întocmit acest regulament sunt cel puțin niște amatori.

Să suspende instanța o hotărâre de consiliu local la doar o lună de la punerea ei în aplicare denotă că cei care au scris proiectul n-au nicio treabă cu legislația și administrația. Echipa câștigătoare e cam praf.

Barierele sunt ridicate la ora asta.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri