17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Chițacul & Co., învinși în instanță! Regulamentul zonei peninsulare – SUSPENDAT! Se ridică barierele!

spot_img
spot_img

Trebuie citit

spot_img

Tribunalul Constanța s-a pronunțat miercuri asupra unei cereri de suspendare a regulamentului privind accesul în zona peninsulară, care s-a judecat în urmă cu două zile.

Judecătorii Secției contencios administrativ și fiscal au decis să suspende actul normativ atacat. Hotărârea nu este definitivă, însă este executorie, în sensul că începând de azi, barierele vor fi ridicate și accesul va fi permis.

Zilele acestea Primăria Constanța a publicat pe site-ul instituției un anunț prin care aduce la cunoștința publicului proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 294/2021, privind „Aprobarea regulamentului de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța“, fiind intens criticat de riverani. N-a mai apucat, că s-a pronunțat instanța.

Prin urmare, cel puțin până la recurs sau poate de tot, bătaia de joc la adresa riveranilor și tuturor celor care erau îndreptățiți să primească un permis de trecere, fără birocrație și la bunul plac, prin hotărâri arbitrare, ÎNCETEAZĂ. Poate măsura restricționării circulației e una justificată, dar ea trebuie să țină cont de dreptul locatarilor, interesele comercianților și, nu în ultimul rând, de respectul pe care Primăria Constanța și Chițac trebuie să-l arate cultelor, care își au – toate! – lăcașurile în zonă.

Dar, probabil că gașca din Primărie va face recurs, pentru că tupeul și ura lor față de constănțeni e mare.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri