25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Adrian Bîlbă: Am depășit anul 2019, cel mai bun an al CMSN la nivel de încasări!

spot_img

Trebuie citit

Managerul Adrian Bîlbă a prezentat miercuri, 15 septembrie a.c., un scurt raport de activitate, precum şi proiectele pe care le are în derulare Complexul Muzeal de Științe ale Naturii şi cele viitoare, pentru eficientizarea activităţii instituţiei pe care o conduce. De asemenea, acesta a prezentat şi dificultăţile întâmpinate în ultima perioadă.

„Suntem într-un moment în care un an de zile a însemnat foarte mult pentru noi. Am ieșit din pandemie din punctul nostru de vedere, al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. E adevărat că, la începutul anului, debutul a fost făcut cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, printr-o subvenție consistentă de 2,8 milioane de lei care ne-a stat la dispoziție, din care am tras un milion. Dacă lucrurile vor evolua pozitiv, la sfârșitul anului îl vom rambursa și ne vom menține autofinanțați, ca și în anii 2019, respectiv 2018.

Am depășit anul 2019, cel mai bun an al CMSN la nivel de încasări, e adevărat că și datorită creșterii prețurilor. Din perspectiva numărului de vizitatori, suntem la 90% din vizatorii din 2019, respectiv 450.000 de vizitatori în acest an, până la 15 septembrie. Aceeași perioadă din 2019 a însemnat 485.000 de vizitatori, deci suntem mai jos cu mai puțin de 10% decât 2019.

Dar suntem în record din punct de vedere al veniturilor realizate, din perspectiva creșterii prețurilor cu aproximativ 15%, având 9,5 milioane de lei încasați“.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri