19.4 C
Constanța
vineri, 12 aprilie 2024

Horică: sfârșitul unei imposturi. Sau doar o scurtă pauză?!

spot_img

Trebuie citit

Nu mai încerc să aflu cum un individ dubios, din cercurile interlope ale periferiei Bucureștilor a ajuns, promovat de PSD, director al Protecției Consumatorilor din Constanța, apoi al Autorității Naționale chiar!? Am avut și-un viceprimar provenind din aceleași medii, deci vorba aia… Cred că am și știut, la un moment dat, cine l-a ținut în brațe, din conducerea centrală a partidului… N-am înțeles niciodată cum indivizi îndoielnici au ajuns în posturi de conducere. Or maybe’s just me.

Cert e că, fără trădarea lui de acum un an, când a părăsit cel mai mare partid din România, care-l promovase și-l făcuse din căcat bici, actualului primar i-ar fi fost mai greu să câștige. 4.000 de voturi, scăzute lui Făgădău și adăugate lui Chițac (deci 8.000) au făcut diferența, împreună cu alte trădări, de care ne vom ocupa separat. Nu e ca și cum aș da din casă – sunt informații publice, analizate deja de colegii mei de breaslă, cu mai mare experiență și continuitate în presă.

Iar, după așa o trădare, Horică a fost recompensat de noul primar. Tot cu un post de satrap și asupritor al comercianților și hotelierilor, că asta-i place lui cel mai mult – să se răstească la oameni. La bucătari și la șefi de sală mai ales, că în restaurante simte el mai bine mirosul de sânge… Și ne-am trezit că el ne-a făcut regulamentele de parcare, inventarul stâlpișorilor lui Babu – alt sinistru, făcut de PSD viceprimar – ne-a învățat cum să trecem strada, și poate el a închis și bulevardul Tomis, în weekend, să se dea cu trotineta electrică. El, în schimb, deasupra tuturor, avea voie să staționeze pe trecerea de pietoni (l-ați văzut în poze, chiar aici, în Metropola Constanța), să parcheze unde vrea, să se răstească la agenții de Poliție Locală și chiar de la Rutieră. Și să-i spurce pe întreprinzătorii din Mamaia cum îi venea la gură.

Acuma, nu știu ce rost a avut un concurs la Primăria Constanța, organizat tot de Primăria Constanța pentru cine trebuie, dintotdeauna. Ca în TOATE instituțiile. Sau poate ghicim. Horică și-a atras ura și oprobriul nu numai al constănțenilor de rând, al oamenilor de afaceri mai mari sau mai mărunți, dar și al greilor din PNL, care l-au întrebat în față pe primarul Chițac (cei care au avut curaj) ce caută idiotu’ ăsta, în CONDUCEREA primăriei Constanța?!? Pentru că, alături de Feliciul cel Viteaz, el tăia și spânzura acolo.

Or, aici e chea concursului trântit și ținut „pe bune” – pentru prima oară – în Primărie (apropo, și de Feliciu se spunea la început că va da concurs! Ați mai auzit ceva?!). Cum să scape mai ușor de el, la presiunea colegilor liberali, dacă nu așa, prin probă scrisă?! Cum să se spele de „rușinea” de a avea între ei un fost pesedist?!? Nu-i vorbă, mai sunt vreo zece „foști” prin toată Casa Albă – să-i stăpânească sănătoși…

Plecarea lui Horia Constantinescu din Primăria Constanța e sfârșitul unei trădări, sau o scurtă pauză, până la următoarea? Pentru că se pare că se va întoarce la ANPC – legislația muncii, de rahat, a României i-a păstrat postul… Ce va vâna în următoarea perioadă de acolo – comercianți pesediști sau liberali? Sau useriști – dacă se dovedește că l-au săpat (și) ăștia?! Totul în favoarea consumatorilor, desigur. Apropo: dacă nu contestă nimeni Regulamentul Parcărilor în instanță, îl putem reclama noi, oamenii simpli, la „OPC”?!

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri