36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Credite „ușoare”, plătești mai mult decât dublu!

spot_img

Trebuie citit

Din când în când, le găsiți agățate pe clanțe, în cutiile poștale, prinse în parbriz… Vă temeți probabil să nu iasă și de-acolo, când ridicați capacul closetului.
Siiigur, unii v-ați gândit probabil la flyerele care fac reclamă saloanelor de „masaj” erotic, inclusiv prestații în camera de hotel, mai ales dacă locuiți aproape de Mamaia. S-au cam dus vremurile alea, și nici nu-i vară. Eu mă refer la cele care fac reclamă „instituțiilor nebancare”, care oferă credite cu ușurința cu care striperele se dezbracă în fluturașii la care v-ați gândit… „Credit rapid – simplu – transparent. Dobândă fixă, comisioane zero!” (la ce-ar mai fi nevoie de comisioane, la dobânzile practicate?!)

„Vrei un credit rapid, în 24 de ore? Pre-aprobare (wtf?) foarte rapidă, începând de la 15 minute (wow!)” Asta cu litere mari. Și urmează ceva, cu litere mici-mici-mici:

„Exemplu de calcul pentru un credit rapid. Valoarea totală: 7000 de lei, durata contractului de credit 60 de luni, rata lunară a dobânzii 3%, DAE 44,60%, rata lunară 252,93 lei.”

Hooopa, opriți nunta, s-a bășit mireasa! Nu vă bateți capul cu ce e DAE și cât de mare e. Faceți o înmulțire simplă: 60 de rate (adică 5 ani, mai pe românește) înmulțit cu 252,93 lei. Face 15.175,80. Cât ați luat?! 7.000 de lei. Dublu – face 14.000. Deci, în 5 ani, veți returna MAI MULT DECÂT DUBLU!

Felicitări, s-a strigat Bingo! Dar comisioanele sunt zero, iar dobânda – la naiba, FIXĂ! Era să zic „la mai mare”. Succes la creditare și cumpărături!

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri