22.4 C
Constanța
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Dumitru Focșa (AUR): „Dacă importăm mai mult decât producem, ne așezăm singuri în rândul coloniilor!”

spot_img

Trebuie citit

Deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa, a avut în Parlament o nouă declarație politică la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Parlamentarul constănțean consideră că este inadmisibil ca, în ultimii doi ani, România să devină importator net de energie electrică și a mai arătat că energia verde, eoliană, nu poate să asigure necesarul țării timp de 12 luni, mai ales că… nu bate vântul tot timpul și nu avem soare tot timpul…

„Înlocuirea energiei de cărbune și gaz cu cea solară și eoliană – doar opt luni – este doar o utopie, acceptată de politicieni trădători ai României. Trebuie să avem maturitatea necesară de a diminua din capacitatea de producție de cărbune și gaze, iar în paralel să fie generate alternative verzi, astfel încât România să nu devină dependentă de importurile de energie electrică și gaze. Când vom importa mai mult decât putem produce ne așezăm singuri în rândul coloniilor din Uniunea Europeană”, a transmis deputatul Focșa.

Amintim faptul că, miercuri, ministrul Virgil Popescu a avut declarații de presă la Palatul Victoria, cu acest prilej menționând faptul că nu rămânem fără gaze la iarnă. De asemenea, ministrul a arătat recent că lucrăm la subvenții pentru diminuarea facturilor. De asemenea, cei de la AUR au o serioasă problemă cu Virgil Popescu, care a mințit în legătură cu ieftinirea prețurilor la utilități după liberalizarea pieței energiei.

Citește mai mult: https://tomisnews.ro/video-focsa-aur-l-a-demolat-pe-popescu-energie-in-parlament-daca-importam-mai-mult-decat-producem-ne-asezam-singuri-in-randul-coloniilor/ | TOMIS NEWS

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri