13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Iohannis recomandă românilor să practice polo cu elefanți!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Polo cu elefanți se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții, a declarat președintele Klaus Iohannis, prezent la Clanu de Jos.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de polo cu elefanți, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Polo cu elefanți se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a adăugat președintele.
Polo cu elefanți – se joacă după aceleași reguli ca la polo cu cai, cu două mici diferențe: terenul este mai scurt, iar pe elefant sunt doi jucători, unul fiind ocupat exclusiv cu strunirea elefantului.

Întrebat când a jucat ultima dată polo cu elefanți, Iohannis a spus că în urmă cu câteva săptămâni, tot la Clanu de Jos.
Domnia sa a mai recomandat românilor să practice și alte sporturi populare și accesibile, precum Curse cu patul – originare din Knaresborough, o localitate din Marea Britanie, cursă de 3 km numai în echipe de câte 6+1, cei șase ocupându-se de împingerea patului în care stă cel de-al șaptelea.
Ar mai fi Sepak Takraw – volei cu picioarele. Un sport extrem, o combinație între volei, fotbal și gimnastică, foarte popular în Asia.
În fine, Cursa rățuștelor, în care zeci de mii de rățuște de cauciuc participă, în fiecare an, la o populară cursă găzduită de râul Singapore.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri