29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Cel mai luxos centru comercial s-a deschis lângă Ierusalim

spot_img

Trebuie citit

Cel mai luxos centru comercial din Israel, cu o piațetă inspirată de celebrul hotel Venice din Las Vegas, a fost deschis săptămâna aceasta în apropiere de Maale Adumim, la câțiva kilometri de Ierusalim.

DCity Mall include aproximativ 200 de magazine, restaurante, un hotel de lux și un cer artificial acoperit, pe o suprafață de 150.000 de metri pătrați.
Recent, zona de alimentație publică a mall-ului a fost folosită ca fundal pentru videoclipul de participare a Israelului la Eurovision, cu interpreta Eden Alene și melodia sa „Set Me Free”.
În perioada 9-11 august, DCity organizează un mare festival de deschidere, cu numeroase spectacole.
„Toate magazinele comercializează în principal mobilier și decorațiuni pentru casă, deși există o sală dedicată magazinelor de îmbrăcăminte care va fi inaugurată în câteva săptămâni”, a declarat directorul general al mall-ului, Pnina Revach.
„În centrul țării există centre comerciale mari unde oamenii pot veni să se distreze, dar Ierusalimul nu avea nimic de acest nivel. Locuitorii din Tel Aviv spun că nu vor merge niciodată la un mall în apropierea Ierusalimului, dar odată ce îl vor vedea, se vor răzgândi”, a spus ea.


DCity este deținut de Kass Investment Group, care este specializat în crearea de complexe comerciale în Israel și Georgia. Compania este condusă de Hanoch Kass, un evreu ortodox.
Anual sunt așteptați până la 20 de milioane de vizitatori.

Anima News

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri