25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Gaura cauzată de incompetența sau reaua voință USR-istă este de 1 miliard de euro!

spot_img

Trebuie citit

Așa după cum a constatat Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, ca și când jaful pus la cale de miniștri USR de la Sănătate nu ar fi fost îndeajuns,  România trebuie să mai primească 31 de milioane de doze de vaccin COVID!

“Toate vor ajunge în depozitele arhipline deja, multe dintre doze fiind expirate! Urmarea? Alți bani pentru distrugerea acestora! 

Ca să nu se ajungă aici, s-ar fi putut negocia renunțarea la cele 31 de milioane de doze. Dar pe cine să intereseze? Pe Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă sau Flori Cîțu? În nici un caz în condițiile în care nici măcar nu au existat negocieri pentru reducerea sau modularea ei, măcar pentru anul 2022!

Să nu mai amintim și faptul că în cazul vaccinului Moderna –  existent în cantități mari și pentru care  exista un interes limitat – s-a  hotărât… suplimentarea! 

Așteptăm rezultatele anchetei Parchetului European precum și pe cele ale   Direcției Naționale Anticorupție.  Nu în ultimul rând, sperăm ca rezultatele acestora vor stabili și maniera în care vor fi recuperați banii,  gaura cauzată de incompetența sau reaua voință USR-istă fiind de 1 miliard de euro!”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri