25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Afaceri cu locuri de parcare. Fraierii să parcheze pe balcon!?

spot_img

Trebuie citit

De câteva săptămâni, noii edili (a se citi vătafi) ai Constanței vântură o idee tâmpită și ciocoiască, pe motiv că se mai practică ”și în alte orașe”, plus Sectorul 3 al Capitalei, care tre să fie un sector șmecherie, din câte îmi dau seama, da’ nici nu știu exact pe unde vine.

E vorba de licitarea locurilor de parcare rezidențiale. Adică înlocuirea principiilor proximității și a celui care spune „primul venit, primul servit”, și aș mai adăuga eu unul (care nu știu dacă există) „câte unul, să ajungă la toată lumea, nu șapte, ca Păcală”, cu cel al puterii banului.

Nimeni n-are trei locuri de parcare și valoarea mea!

Ce înseamnă asta, e simplu. Cei care au bani și câte trei mașini dar nu și-au făcut încă vilă la Cumpăna, vor acapara cele mai multe locuri. Fiindcă au de unde. Ceea ce pentru ei trei-patru mii de lei pe an înseamă o bagatelă, pentru un biet pensionar, cu o juma de mașină ruginită, va fi înrobitor. „O soluție pentru cei care nu vor putea din punct de vedere financiar să participe la aceste licitații pentru locurile din proximitatea blocurilor este să-și parcheze mașinile la 100-200 m de locuință”, spune unul dintre viceprimarii Constanța, nu știu dacă ăla care-a fost dat afară din Primărie, să-și facă birou Feliciul, sau celălalt. Să mori tu! Ce locuri libere de parcare să găsească la 100-200 de metri?! Acolo nu-s blocuri?! Alea nu-s ocupate, mânca-ți-aș gurița ta de cocârgeat?!?

          În fața blocului meu se construiește o mândrețe de parcare, care pe vremea fostului primar se asfalta, acuma nu mai. Azi o vedem și UE. Mă gândesc la un business. Voi licita vreo trei locuri, deși eu am loc de parcare cumpărat, în subsolul blocului. Că-mi permit. După care le subînchiriez la negru, c-o să fie bătaie! Cine întreabă – am voie să las pe cine vreau eu, să parcheze pe ele, de vreme ce-s cu plata la zi!?

Cocârgene, Chițace, nu v-ați gândit la asta, așa e?! Hai, spor la bani și afaceri tâmpite, pe spatele constănțenilor.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri