37.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024

Lungoci: Vom fi, mereu, de aceeași parte în ceea ce privește destinul european al Republicii Moldova!

spot_img

Trebuie citit

La sfârșit de săptămână, Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a participat la ședința solemnă a Parlamentului Republicii Moldova şi a Parlamentului României, la Chișinău.

“Mesajul nostru a fost neabătut:  Parlamentul României sprijină și solicită conferirea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova la următorul Consiliu European.

România va continua să acorde sprijin robust și constant în demersurile care vizează obținerea calității de candidat pentru Republica Moldova.

Traseul european al Republicii Moldova este dorința fraților noștri de peste Prut, dar și a românilor din spațiul carpato-danubiano- pontic. Unirea în interiorul UE este o necesitate pentru noi toți!  

Unirea se poate realiza într-o Europă unită în care Republica Moldova va sta alături de România în clubul statelor democratice și dezvoltate din Uniunea Europeană.

Îmi exprim satisfacția pentru caracterul deschis și constructiv al conlucrării bilaterale, axat pe obținerea unor rezultate concrete și vizibile care să vină în întâmpinarea așteptărilor cetățenilor celor două state.    

Vom fi, mereu, de aceeași parte în ceea ce privește destinul european al Republicii Moldova!”, a transmis Lucian Lungoci, deputata PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri