30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Primăria comunei Băneasa a finalizat implementarea proiectului CERS „Clean Energy for Rural Schools” – „Energie Curată pentru Școlile din Mediul Rural”

spot_img

Trebuie citit

Primăria comunei Băneasa din județul Constanța anunță finalizarea implementării proiectului ,,Clean Energy for Rural Schools” („Energie Curata pentru colile din Mediul Rural”), cod 2020/513539.

În acest sens, Primăria comunei Băneasa în calitate de Promotor de proiect, a susținut luni, 20 aprilie 2023 la sediul Primăriei, o conferință de presă derulată în cadrul proiectului menționat (CERS 2020/513539), proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate de lslanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul ,,Programului de Energie din România”.

Cu ocazia conferinței de presă au fost prezentate lucrările de eficientizare energetică finanțate prin intermediul proiectului, în cadrul Liceului Teoretic Băneasa, școlii Gimnaziale nr. 1 Făurei, școlii Primare nr. 2 Negureni și școlii Gimnaziale Băneasa, rezultatele și indicatorii atinși.

Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de implementarea unui set integral de masuri destinate optimizării consumurilor energetice și reducerii emisiilor de CO2 la nivelul a patru clădiri publice din raza unității administrativ teritoriale a comunei Băneasa, și alinierea la standardele și cerințele de performanță energetică europene.

Evenimentul s-a înscrie în seria activităților de promovare a programului de finanțare și de informare asupra obiectivelor, scopului, activităților și rezultatelor obținute în cadrul implementării proiectului.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri