1.4 C
Constanța
joi, 30 noiembrie 2023

Dezastrul din municipiul Constanța continuă și va continua, din păcate!

spot_img

Trebuie citit

Dezastrul din municipiul Constanța continuă și va continua, din păcate și după reabilitarea – îndoielnică – a marilor bulevarde.

Asta pentru că, pe puținele porțiuni “finalizate” (ghilimelele se impun!), calitatea lucrărilor este execrabilă!

Orice constanțean constată că, o dată cu depășirea serioasă a termenelor de execuție – avansate chiar de primarul Chițac!

calitatea asfaltului este PROASTA, lucrările au fost făcute de mântuială, ba chiar repetate, pentru greșeli de execuție. De exemplu, după Casa de Cultură, spre gară, pe bulevardul Lăpusneanu, stratul de asfalt a fost decopertat și pus din nou, pentru că uitaseră să aplice sub el izolația!?

Între City Mall și Dacia, asfaltul a început să se onduleze/deniveleze, iar la intersecția cu str. Nicolae Iorga e un dezastru, deși au declarat că lucrările s-au încheiat!?

Iar exemplele ar putea continua. Dar ce este și mai deranjant sunt alte două aspecte. În primul rând, se lucrează sporadic și cu foarte puțini oameni și utilaje.

În al doilea rând, am constatat că firmele contractante sunt neserioase și adunate de prin alte județe, în loc să se dea de lucru antreprenorilor locali și forței de muncă din județul Constanța.

Cum au fost alese aceste firme? Pe ce criterii?! Cum se face că au ajuns să execute lucrări unii al căror renume pentru neseriozitate și proastă calitate a execuțiilor era deja cunoscută?!?

Ce garanții au fost deja executate și cât va mai dura haosul din Constanța? Cine va plăti paguba pentru lucrările făcute de mântuială și deja plătite?!?

Sunt întrebări la care cu siguranță primarul Chițac nu știe să răspundă.

Dar noi, ca toți constănțenii, suntem obligați să le punem!

Deputat Dănuț AELENEI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri