1.4 C
Constanța
joi, 30 noiembrie 2023

Aelenei (AUR): sper ca justiţia să ofere un exemplu din acest caz, nu să îl facă scăpat ca pe alte beizadele

spot_img

Trebuie citit

„Accidentul” din 2 Mai nu a fost un accident. A fost crimă cu premeditare. Doar aşa se poate numi să te urci la volan pe trei feluri diferite de droguri extrem de puternice.

M-am îngrozit să aud astăzi din presă că a fost oprit de poliţiştii din judeţ înainte să curme viaţa a doi adolescenţi, deoarece conducea haotic. Dar aceştia nu i-au făcut un test de depistare a stupefiantelor!

Două vieţi de adolescenţi au fost curmate brutal de acest monstru care făcuse din stupefiante un stil de viaţă. Purta până şi tricouri cu „drogurile sunt viaţa mea”. Ori, aşa ceva, eu nu pot tolera!

Da, e important ca tinerii să vină la mare, să se simtă bine. Dar părinţii trebuie să îi ştie în siguranţă. Ca parlamentar de Constanţa voi discuta cu autorităţile abilitate pentru a fi introduse măsuri sporite de protejare a tinerilor.

🛑 Filtre de poliţie între staţiuni pe timpul nopţii

🛑 Testare aleatorie a şoferilor cu aparatul drug test

🛑 Testarea cu aparatul drug test a oricărui şofer ce încalcă limitele de viteză între staţiuni (pe timp de zi sau de noapte)

Iar în ce îl priveşte pe acel tânăr, sper ca justiţia să ofere un exemplu din acest caz, nu să îl facă scăpat ca pe alte beizadele ai căror părinţi au relaţii cu politicienii de la vârf!

Deputat Dănuț AELENEI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri