17.7 C
Constanța
vineri, 23 septembrie 2022

Nu depozitați pe domeniul public ambalaje, peturi, resturi menajere! Scoateți pubelele doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate!

spot_img

Trebuie citit

Indiferent că este vorba despre persoane fizice sau juridice, polițiștii locali sancționează nerespectarea prevederilor legale privind gestionarea deșeurilor, astfel săptămâna trecută au fost aplicate 182 de sancțiuni persoanelor fizice și juridice, în valoare totală de 92.550 lei.  

Cele mai multe abateri vizează abandonarea/depozitarea de gunoaie pe domeniul public în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane, etc) și în alte zile decât cele stabilite pentru colectarea gunoiului menajer conform graficelor, neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces sau depozitări de deșeuri de orice fel sau murdărirea cu orice tip de vehicule sau prin orice mijloace a drumului public cu orice fel de materiale sau substanțe.  

Pentru a trăi într-un oraș curat, este nevoie de contribuția fiecăruia! Vă rugăm să respectați câteva reguli simple și de bun-simț referitoare la gestionarea corectă a deșeurilor. Nu aruncați gunoiul pe stradă! Nu depozitați sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor! Nu depozitați pe domeniul public ambalaje, peturi, resturi menajere! Scoateți pubelele doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate!

Semnalați cu încredere aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro

POLARIS M HOLDING

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri