-2.6 C
Constanța
luni, 30 ianuarie 2023

Primarul continuă să facă treabă la constănțeni. Cu boltă.

spot_img

Trebuie citit

Situația din Zona Peninsulară este pe cale să degenereze. Oamenii sunt disperați, pe bună dreptate, din cauza regulamentului propus de administrația Chițac și votat de Consiliul Local.

De câteva zile, în Piața Ovidiu cetățenii se întâlnesc și dezbat maniera aberantă în care, practic, li s-a luat dreptul să ajungă cu autoturismele proprii acasă. Constănțenii care locuiesc în zonă spun că este inadmisibil să fie izolați într-o asemenea manieră. Nici măcar nu un taxi nu pot ajunge la domiciliile lor.

Și cei care desfășoară activități economice aici sunt loviți de prevederile noului regulament, pentru că majoritatea clienților nu vor mai apela la serviciilor lor, ci vor căuta o zonă în care se poate ajunge cu autoturismul. Și nu ne referim aici doar la baruri sau terase, ci și la hoteluri, cabinete de avocatură, cabinete medicale, notariale, etc. Practic, afacerile de acest tip sunt ruinate.

Și astăzi în Piața Ovidiu s-au adunat aproximativ 200 de oameni care cer să le fie respectate drepturile de cetățeni care plătesc taxe către municipalitate.

Primarul, deși a fost invitat de mai multe ori la dialog, nu dorește să le asculte nemulțumirile, în schimb sunt prezenți câțiva consilieri locali. Asta nu ajută cu nimic. (…)

În ciuda tuturor contestatarilor, primarul este convins că regulamentul impus de el e perfect, dar necesită mici corecturi, care se vor face pe parcurs.

Este absolut normal să privească lucrurile în maniera această, atâta vreme cât nu iese din birou să vadă situația din teren, iar mașina cu care vine la muncă sau se duce acasă, la Eforie, e parcată la scară și nu la ”mama naibii”.

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri