36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Inconștiență: un constănțean și-a montat pe bara din față a mașinii țepi ca la buzdugan

spot_img

Trebuie citit

Un constănțean a avut năstrușnica idee de a-și ranforsa bara din față a autoturismului său, un Chevrolet alb numărul CT 24 …, cu niște țepi din oțel gen ghioagă sau buzdugan, așa cum se vede în imagini.

Nu știm exact ce-a fost în capul lui, dar putem doar bănui că, adept al principiului „decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-ta”, s-a gândit că, decât să-și zgârie el mașina, la ieșirea din vreo parcare mai îngustă, ca la mall, mai bine să le zgârie el pe ale altora.

Din păcate, „invenția” sa nu este numai ilegală, dar și periculoasă. Conform normelor de omologare ale testelor Euro NCAP, mașina trebuie să fie cât mai sigură și mai protectivă nu numai cu șoferul și pasagerii, dar și cu pietonii, în caz de impact. Imaginați-vă doar ce efect ar avea țepii respectivi pentru genunchii cuiva care ar intra în contact cu mașina respectivă. Chiar și staționată, lângă o bordură!

În acest caz, am sesizat poliția, punându-le la dispoziție toate datele de identificare (inclusiv adresa la care staționează), pentru continuarea cercetărilor și comunicarea rezultatelor anchetei.

Vom reveni cu amănunte.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri