18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Pe ultima sută de metri, Chițac trage tare pentru jefuirea patrimoniului public

spot_img

Trebuie citit

spot_img

„Pe ultima sută de metri, la Constanța se trage tare pentru jefuirea patrimoniului public. O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac – al doilea în mai puțin de două luni!

Pentru ședința de Consiliu Local din această săptămână, Vergil Chițac a pregătit o bucată din faleză pentru patronul firmei care se lăuda că va finaliza lucrările din zona Centrală a orașului (Ștefan cel Mare, Cuza Vodă) până la 31 decembrie 2023.

Este vorba despre fostul angajat la Confort Urban, un condamnat penal care, după dezastrul actual de pe Cuza Vodă și lucrările întârziate, a făcut o solicitare de cumpărare a unui teren în suprafață de 1.695 mp pe faleză. Chițac s-a conformat, a făcut primul pas și a depus un proiect de hotărâre pentru trecerea terenului în domeniul privat al Primăriei.

Sunt unele proiecte de vânzare a unor terenuri din Constanța și Mamaia ce trebuie scoase de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local.

În primarul Vergil Chițac nu mai poți avea încredere, mai ales după ce a vândut bucăți de plajă prietenilor lui sau a dat autorizație pentru construcții de piscine pe mii de metri pătrați plajă.

Este important ca orice proiect de vânzare a unor terenuri din Constanța și Mamaia să fie atent verificat. Riscul ca Vergil Chițac, împreună cu PNL și PSD, să dea tunuri imobiliare crește în această perioadă, înainte de alegeri.

Îi cerem oficial lui Chițac să renunțe la proiectele dubioase de vânzare de terenuri și să le scoată de pe ordinea de zi.”

Deputat Stelian ION

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri