24.4 C
Constanța
duminică, 1 octombrie 2023

Mizerie la moțiunea de cenzură în Parlamentul României: nimeni din Guvern sau de la putere nu e în sală!?

spot_img

Trebuie citit

„În partid am luat decizia ca la moțiunea de cenzură SĂ FIM PREZENȚI”, declara marți Ludovic Orban, președinte PNL și al Camerei Deputaților. Dar a uitat până a doua zi, sau s-a referit la vreo altă moțiune. Sau o să vină doar să o voteze, săptămâna viitoare. Sau o fi înțeles „POȚIUNE”, care lui îi sună mai bine?!

Cert e că miercuri, la citirea ei, după cum se vede în fotografii, în sala plenului nu era nici țipenie de penelist sau de membru al guvernului!? Nici măcar unul!?! O să li se povestească ce să-a vorbit acolo? Așteaptă să apară filmul? Le face cineva rezumatul? N-o să aflăm niciodată.

„Este pentru prima oară, după 30 de ani de democraţie post-decembristă, când o moţiune de cenzură are şanse să treacă, la numai şase luni de la alegerile parlamentare. Chiar dacă, matematic, ei au în acest moment o majoritate” a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu. Așa să fie, dar deocamdată nu se știe.

„Este pentru prima oară în istoria democraţiei postdecembriste când la o moţiune de cenzură nu este prezent niciun membru al Guvernului”, a remarcat și liderul grupului PSD de la Senat, Lucian Romaşcanu, cel care a citit textul moţiunii.

Dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu vor avea loc marţi. Poate atunci se deranjează și vin și liberalii.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri