30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în comuna Băneasa, județul Constanța

spot_img

Trebuie citit

Pentru modificarea şi completarea Ghidului de finanţare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor şi pădurilor nr. 1.962/2021, s-a propus participarea U.A.T. comuna Băneasa în cadrul Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu, în vederea realizării obiectivului de investiții ”Stații de reîncărcare – pentru vehicule electrice in cadrul programului AFM – în Comuna Băneasa, județul Constanța”.

Amplasament 1: Strada Nucilor.

– Numărul stațiilor de reîncărcare : 1 stație cu 2 puncte de reîncărcare, alimentate din același punct în strada Nucilor.

Amplasament 2: Strada Sudului, LOT 1

– Numărul stațiilor de reîncărcare: 1 stație cu 2 puncte de reîncărcare, alimentate din același punct in strada Sudului.

Valoarea totală a proiectului ”Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, în cadrul
programului AFM – în Comuna Băneasa, județul Constanța” este în cuantum de 371 018,40 lei, inclusiv TVA, din care eligibilă 356 161,06 din care valoare finanțare nerambursabilă în cuantum de 90% 320 544,954 lei, inclusiv TVA.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri