16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța se transformă în societate pe acțiuni

spot_img

Trebuie citit

Unul dintre primele proiecte de hotărâre dezbătute și aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța, desfășurată astăzi 22 noiembrie 2022,   a fost cel privind desemnarea unui administrator provizoriu în cadrul Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, ca urmare a încetării contractului de mandat nr.22681/22.06.2022. Prin cererea înregistrată la CJC cu nr.  44262 din 02.11.2022, domnul Ciupercă Cătălin a solicitat încetarea contractului de mandat, astfel, a fost desemnat domnul Nicolae Constantin în calitate de administrator provizoriu al RAJDP Constanța.

Și proiectul privind aprobarea tarifelor pentru deszăpezire și combaterea lunecușului, pentru iarna 2022-2023, aplicate de R.A.J.D.P. Constanța, a Caietului de sarcini și a Contractului de prestare de servicii s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi. Dat fiind faptul că sezonul rece se apropie, se impune completarea HCJC nr. 430/23.12.2013 în sensul în care să cuprindă activitatea de deszăpezire și combatere a lunecușului pe timp de iarnă, mai multe detalii regăsiți aici.

Un proiect important al ordinei de zi a fost cel cu privire la aprobarea reorganizării Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Constanța, prin transformare în societate pe acțiuni cu asociat unic UAT Județul Constanța, cu denumirea de „Drumuri Județene Constanța SA”. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 27 de voturi pentru.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri