-2.6 C
Constanța
luni, 30 ianuarie 2023

Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul

spot_img

Trebuie citit

Articolul ăsta e la STIL, pentru că mi-a venit în minte expresia „Bravo, ai stil!”

V-am relatat, via Focuspress.ro, aventura prin care Primăria Constanța a încercat, ca proasta, să supraimpoziteze Sinagoga Mare din Constanța cu 500 la sută, când ea e lăcaș de cult și are impozit zero.

Tot din Focuspress aflăm că au trimis un răspuns, la fel de tâmpit ca inițiativa inițială. „La data comunicării Somației nr. 13112/22.01.2021, reprezentantul Comunității Evreilor din Constanța ne-a informat telefonic că această clădire nu se mai află în administrarea sa și că aceasta a fost transferată printr-un proces verbal de predare primire către Compania națională de investiții în vederea executării lucrărilor de primă urgență-reabilitare generală Templu Israelit Constanța, solicitându-i să ne transmită acest proces verbal de predare pentru a lua act de el.

Nici până la această dată nu am intrat în posesia documentelor ce fac dovada transmiterii drepturilor de administrare a imobilului.”

Despre mine e vorba. Păi de ce să vă mai comunic, slabilor, dacă s-a dovedit că nu e treaba voastră?!

„Aşadar, primăria recunoaşte că a fost o eroare şi că nu are cum să supraimpoziteze Sinagoga, dar de remarcat (!) cum încearcă instituţia să paseze vina celor consemnate de Poliţia Locală pe sema unor discuţii telefonice cu reprezentantul Comunităţii Evreieşti. Ori, după cum ştim că ar trebui să se procedeze: totul trebuie verificat în documente, administraţia nu se face pe vorbe!” concluzionează Alexandra Cucu.

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri