7.4 C
Constanța
joi, 23 martie 2023

Realitatea este a noastră, ei trăiesc în altă lume

spot_img

Trebuie citit

Părinții disperați ai unui copil de doar 11 luni, infectat cu covid, au ajuns cu acesta la Urgența Spitalului Județean Constanța. Li s-a spus că nu mai sunt locuri, și au fost trimiși acasă.

Inspectoratul Județean Constanța a organizat o dezbatere publică despre Proiectul Legii învățământului preuniversitar. La dezbatere nu au avut acces nici presa, nici Asociația Elevilor.

Strada Ștefan cel Mare arată, în continuare, ca după bombardament. De altfel, majoritatea străzilor și bulevardelor din oraș sunt un dezastru.

17.000 euro ne costă un singur refugiu din stațiile de autobuz. Înmulțiți cu 125 de bucăți și gândiți-vă că existau alte soluții, mai ieftine și mai eficiente.

Tone de deșeuri se adună în jurul punctelor de colectare, pentru că primarul refuză să facă un act adițional cu firma de salubrizare pentru mărirea frecvenței de colectare. Îi place așa, în mizerie. El oricum nu e afectat, că doar locuiește la Eforie și prin Constanța nu prea circulă.

Acestea sunt câteva din evenimentele ultimelor zile.

Paginile de socializare ale liberalilor sunt pline de poze de la inaugurarea unei bucăți din Cazino, cu vedete și felicitări.

Realitatea este a noastră, ei trăiesc în cu totul altă lume.

Cristina IONESCU

Textele preluate în Metropola Constanța sunt publicate cu acordul EXPLICIT al semnatarilor.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri