33.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Focșa (AUR): „Cea mai mare „realizare” a primalui Chițac a fost… incendiul de la Boli Infecțioase! Hai să-l DĂM JOS!”

spot_img

Trebuie citit

AUR Constanța a demarat un referendum de suspendare a primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac. Imediat după moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa, a lansat un apel pentru liderii PSD Constanța – senatorul Felix Stroe și parlamentarii formațiunii și ai USR Constanța – președintele Dumitru Caragheorghe și deputatul Stelian Ion, în ideea… salvării Constanței de Vergil Chițac. De la acel apel și până astăzi, s-a întâmplat tragedia de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. De la 1 octombrie și până în prezent, primarul Chițac nu a inițiat nici un demers concret privind redeschiderea spitalului, ba chiar îi amenință pe medici să-și țină gura, pentru că aveți copii acasă. În acest sens, deputatul Focșa a făcut ieri un apel la procurori, cu prilejul protestelor de la Constanța, să iasă din birouri și să înceapă cercetările în privința primarului.

AUR Constanța a trimis și pe cale oficială invitații către USR și PSD Constanța și, recent, a avut și o declarație politică în Parlament, solicitând din nou celor două partide să treacă peste orgoliile de moment și să salveze Constanța de Chițac.

Luni au loc ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei Române. La Constanța, evenimentul a avut loc în parcul arheologic. În ciuda faptului că s-a desfășurat în aer liber, primarul Chițac a ordonat militarilor (deși nu are nici o calitate în acest sens) să îl evacueze pe deputatul Focșa, pentru că… nu este vaccinat. Focșa a solicitat ca Vergil Chițac să se prezinte în persoană și să-i spună să plece, lucru care nu s-a întâmplat și deputatul AUR a putut să depună o coroană de flori în cadrul ceremoniei oficiale. La finalul evenimentului, Focșa a arătat că primarul Chițac și-a depus astăzi… coliva la monumentul Victoriei din parc și că a demonstrat din nou că este… rece ca un mort.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri