8.4 C
Constanța
vineri, 1 martie 2024

Bătaie de joc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, reabilitat cu zeci de milioane de lei

spot_img

Trebuie citit

Primăria Constanța a cheltuit zeci de milioane de lei pentru reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, dar lucrările au fost făcute în bătaie de jos. Când plouă, sunt zone pe care nu le mai poți folosi.

Așa cum se poate vedea, trecerea de pietoni și prima bandă din zona Trocadero sunt inundate. Imaginile au fost surprinse sâmbătă dimineață, când nu plouase foarte mult. Acolo se formase un mic pârâu care nu putea fi traversat. Soluția era să ocolești toată intersecția, în speranța că aceleași probleme nu vor fi și pe partea cealaltă, să treci prin mijlocul intersecției sau s-o iei de-a dreptul prin apă.

În mod ironic, o gaură de scurgere se află lângă șuvoiul de apă, dar nu reușește să preia nimic, pentru că panta pe care muncitorii au dat-o străzii face ca apa să ajungă pe prima bandă.

Nu sunt singurele probleme de pe bulevard. La ploaia trecută, s-a inundat porțiunea de lângă City Mall, care de obicei nu avea probleme. Se pare că muncitorii au asfaltat și canalizările și gurile de scurgere, așa cum au făcut și în alte zone. De câteva zile, se chinuie să le găsească și să le scoată la lumină. Imagini AICI.

Firmele care lucrează nu au fost sancționate de primărie, ci, dimpotrivă, li s-a dat mai muți bani. (…)

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri