15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Lucian Lungoci: scrisoare deschisă către AGRESORUL Vergil Chițac

spot_img

Trebuie citit

Atitudinea primarului Vergil Chițac față de constănțeni – în general – și față de jurnaliști – în special – este realmente revoltătoare.

Dacă vremelnicul șef al Primărie Constanța a uitat sau, și mai grav, nu a ținut cont de acest elementar aspect, îi amintesc și îi precizez: orice ales – primar, consilier, parlamentar – are OBLIGAȚIA să răspundă întrebărilor din partea cetățenilor!

Iar cei care vorbesc în numele lor sunt jurnaliștii. Cei față de care ați arătat un profund dispreț, refuzând un dialog în interesul cetățenilor. Cei cărora, mai nou, le prindeți mâinile la ușă, după ce îi împingeți!

Domnule Vergil Chițac, dacă aveți o minimă decență și respectați funcția pe care vremelnic o ocupați, trebuie să vă cereți SCUZE!

Atât jurnalistei cu mâna strânsă la ușă, cât și constănțenilor pe care îi țineți dincolo de ușile primărie, atunci când susțineți ședințele de Consiliu Local doar în format online.

Domnule primar, renunțați, totuși, la atitudinea arogantă! Nu de altceva, dar, poate, în acest fel se vor evita “accidente” precum cel de astăzi…

Presa este câinele de pază al democrație și oricât vă străduiți, domnule Vergil Chițac, nu veți reuși să îi puneți botniță!

Închei cu speranța că nu vă doriți să transformați Constanța într-o cazarmă…

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri