14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Nimic pentru Țară. Totul pentru EI

spot_img

Trebuie citit

România e pe cale să ia foc, pe prostia și ciocoismul guvernanților care, fără să câștige alegerile generale, au pus mâna nesperat pe putere.

N-am stat să număr câți protestatari au ieșit ieri și azi în stradă, dar promit să încep s-o fac de mâine. Nici nu contează. Scriu cu spatele la televizor, în timp ce zappez canalele. Asta ajută – nu mă influențează vizual. AUD. Vuvuzele, scandări, urlete ale celor luați pe sus de jandarmi. Și dr. Arafat agățat de i-realitate, unde altundeva, decât la UM Digi24?! La Digi nu există proteste în România – au închis stațiile locale și n-are cine să filmeze… Poate are și Arafat dreptate. Dar îl aud și pe Marius Tucă, din păcate la un canal de nișă, spunând că în toate țările lumii, guvernanții care au ajuns la putere PE BUNE au explicat oamenilor cinstit dar și cu menajamente DE CE iau anumite măsuri, care să nu pară aberante.

Dar, cum e cazul României, când iei măsuri CHIAR aberante, ele PAR aberante. Și SUNT aberante. Iar ciocoismul e sus de tot. Atitudinea de superioritate imbecilo-milităroasă a lui Chițac la Constanța e doar o copie în mic (de fapt, nu în mic) a comportamentului șefilor de la București. Politica genunchiului pe gâtul populației, a la George Floyd în America, pare a fi vocația și „calitatea” majoră a liberalilor, infectați întru extremism de partenerii lor useriști. Dictatura nu e aproape – e doar bine escamotată. Mascată – să înțeleagă și cei de la AUR, care au devenit în mod bizar, dar plauzibil, motorul noii „revoluții”.

Și aș mai adăuga ceva interesant, înainte s-o scurtez (că nimeni nu mai are răbdare să citească texte lungi): o fi AUR un partid exaltat, dar are norocul nesperat să aibă un lider care nu e excentric și isteric ca Șoșoacă! George Simion e temperat, reținut, chiar și când acuză și se răstește. Și chiar carismatic într-o oarecare măsură!?

Amintiți-vă de Zelea Codreanu. Am citit cândva mărturia unui bătrân evreu, care a asistat, copil fiind, la intrarea Căpitanului călare, în curtea bisericii din satul său. A rămas țintuit, fermecat de aura și frumusețea șefului Gărzii de Fier/Totul pentru Țară.

Acum, liberalii și USR-Plus au fondat coaliția „NIMIC pentru Țară”. Totul pentru ei…

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri