18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Cătălin Grasa (PSD) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Cătălin Grasa a fost la BEJ Circumscripția Electorală 14 pentru a-și depune oficial candidatura la președinția Consiliului Județean Constanța. Au fost prezenti președintele PSD Constanța la județ, Felix Stroe, presedintele la municipiu, Ion Dumitrache, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu și alţi social-democrați.

„PSD l-a propus ca și candidat pe medicul Cătălin Grasa, un medic care a efectuat 15.000 de operații. Avem o listă de 46 de candidați județeni, bine pregătiți, cu multă experiență, respectați în comunitate. Pe listă se regăsesc oameni foarte bine pregătiți, familiști, respectați în comunitățile lor, 6 ingineri, 8 avocați şi jurişti, 4 medici, 8 economiști, 4 manageri, cadre didactice, agronomi. O listă în care avem doamne şi se regăsesc tineri. Sper ca lista noastră să fie bine primită de cetățenii județului Constanța. Cu siguranță, este o listă completă şi de aceea invităm cetăţenii să vină la vot pe 9 iunie şi să ne voteze”, a declarat Felix Stroe, președintele Organizației Județene a  PSD Constanța.

La rândul său, medicul Cătălin Grasa a spus că tot ceea ce a realizat până acum a făcut în echipă, ceea ce va face și de acum înainte:

„Mă simt onorat să fiu ales candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Tot ceea ce am făcut, ca manager și chirurg, a fost alături de o echipă. Astăzi sunt cu o echipă de consilieri a Partidului Social Democrat și vom demonstra că putem să aducem calitate prin ceea ce ne-am propus să realizăm în mandatul pe care ni-l dorim să ni-l oferiți. Împreună cu constănțenii, această echipă va face tot ce este posibil pentru dezvoltarea județului Constanța”, a declarat Cătălin Grasa.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri