18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Lucian Lungoci: NU voi vota vreodată un amendament prin care sunt încălcate drepturile și libertățile românilor!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Constituția României prevede foarte clar: orice îngrădire de drepturi și libertăți se face prin lege, nu printr-un act administrativ!

Obișnuită să calce în picioare principiile statului de drept, monstruoasa coaliție PNL-USR-UDMR vrea să restricționeze printr-o Hotărâre de Guvern drepturi și libertăți constituționale! PSD se opune legii de aprobare a OUG privind introducerea certificatului verde.

La dezbaterile din Comisia de la Senat, parlamentarii social- democrați au votat împotrivă, iar la votul în plen s-au abținut. Au arătat, astfel, că resping încălcările drepturilor constituționale și discriminările, însă nu au obiecții asupra procedurii tehnice de emitere a certificatului verde, așa cum au fost stabilite de Parlamentul European.

Nu este vorba, însă, de legea care se aplică în toată Europa. Monstruoasa coaliție PNL-USR-UDMR a modificat legea! Printr-un amendament periculos, au creat un grav precedent care dă drum liber abuzurilor de orice fel în materie de restricții în timp de pandemie. Orice restricții care le trec prin cap guvernamental!

Eu, Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, NU voi vota vreodată un amendament prin care sunt încălcate drepturile și libertățile românilor! NU voi fi parte la acest act mișelesc prin care premierul și gașca PNL-istă să aibă puterea de a îngrădi sau limita drepturi și libertăți constituționale, indiferent de context ori de pretext! PSD va vota împotriva acestui amendament la Camera Deputaților, iar dacă va fi totuși adoptat, va contesta legea, la CCR.

Lucian LUNGOCI

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri