30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Focșa: Orban, Drulă și Tomac – trădători de neam și țară!

spot_img

Trebuie citit

Așa după cum susține Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța, în timp ce Iohannis trage trage sforile să „pupe” un post la NATO, adică să facă rocada cu M. Geoană, acceptând să bage România în război cu Rusia, fără a se gândi la consecințele dezastruoase la care va fi supus poporul român, liderii unor partide, aruncați la periferia scenei politice de centrifuga luptei pentru ciolan, Orban, Tomac și Drulă, pun umărul la generarea unui magnetism între: –  o aripă liberală rebut, care numai național-liberali nu mai sunt;  o grupare băsistă cu infractori vedete ce au continuat prin PD-PDL jaful început de PSD; o adunătură de beizadele ale greilor din serviciile secrete ale țări, precum USR.

Ciucă și Iohannis au vulnerabilizat suveranitatea României pe toate planurile

„Stau și mă minunez, întrebându-mă, ce-i adună pe acești politruci laolaltă? Dragostea de țară?

Da de unde? Atât de mult iubește Orban neamul și țara, că-i pusese pe Arafat și Vela să introducă planul pandemic al globaliştilor generat în secret şi livrat prin trompeta OMS, actualul „ministru al morții”, Rafila.

Orban, marele liberal, (dar cel mai abil om politic in viață!) care, atunci când a căzut in dizgrația lui Iohannis după alegerile din 2020, a știut să facă totul pentru a distruge mișcarea liberală din România, continuând prin Cîțu măsurile pe care sluga globalistă de la Cotroceni le livra Guvernului PNL-USR-UDMR; măsuri care au încălcat Dreptul la Viață al bolnavilor de cancer, cardiacilor, diabeticilor, sau celor ce aveau nevoie de dializă și  alte și alte situații prin care românii au plecat cu zile în mormânt din cauza acestor politruci fără Dumnezeu. Medicii verticali au fost atunci prigoniți. Nu uitați!

Vă mai aduceți aminte de înverșunarea cu care doreau să înțepe/vaccineze forțat pe toți românii de 5-6 ori, pentru a răspunde comenzilor venite de la corupta Ursula von der Leyen, de la Bruxelles?Vă mai aduceți aminte cum dreptul la liberă circulație prin Europa și dreptul la muncă trebuia să fie şi în România condiționat de vaccin?

Atunci, AUR a demonstrat capacitate politică de a stopa acest abuz al PSD-PNL-USR-UDMR doar fiindcă voi, cei mulți, ați venit alături de noi in acel protest pe 21 decembrie 2021.

 Am fost singura forță politică care am blocat un demers legislativ demarat de acești ticăloși care ne cred „proștii cu memorie scurtă”.

 Să nu uitați prin ce a trecut națiunea!  Să nu uitați cum au închis Mintia! Să nu uitați cum au produs liberalizarea pieței de energie,  vânzând energia pe un an înainte pe bursa de la Viena!

Să nu uitați cum Ciucă, a promis, acum câteva zile, că va închide Turceni şi Rovinari, două capacități ce produc 600 MWh! Este foarte mult pentru o Românie aflată deja într-o criză energetică. Este clar o criză indusă artificial în slujba unei ideologii globaliste totalitare.

 Să nu uitați că acești lideri de 3 lei, (din foto …unul la 1 leu), nu au nimic împotriva dorinței tandemului cocoșat, Ciucă-Iohannis, ca România să devină teatrul operațiunilor de război aici, la noi acasă, unde marile puteri își vor discuta supremația asupra Ucrainei dar și în Balcani.

Reamintesc că, NATO este o alianță militară defensivă.

Conflictul dintre Rusia si Ucraina este unul motivat de divergențele ce provin din modul defectuos de  conviețuire dintre doi frați slavi pe care gruparea globalistă le orchestrează, prin senilul Biden în mod manipumativ.

Nu este treaba noastră, a României, razboiul din Ucraina! Punct!

Cu atât mai mult cu cât Rusia ne-a furat Basarabia, Bucovina de Nord, Herța, Basarabia de Sud și Insula Șerpilor, ultimele 4 teritorii din cele menționate fiind deținute ILEGAL de Ucraina.

Iar Ciucă și Iohannis, prin toate demersurile făcute din poziții de slugoi vis a vis de acest conflict, au vulnerabilizat suveranitatea României pe toate planurile.

Stați, să vedeți ce ne pregătesc:  Un proiect de lege pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul securitatii și apărarii naționale, aflat în dezbatere în guvern în aceste zile, introduce dictatura militară în România, prin decretarea unei așa-zise stări de criză în aproape orice situație imaginabilă.

Credeți că Orban, Drulă și Tomac nu știu? Ba da, dar nu le pasă , acestor trădători de Neam și Țară”, a transmis Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri