14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

La mulți ani, România!

spot_img

Trebuie citit

La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor!

Astăzi, mai mult decât în alte zile, se discută despre dragostea de țară, despre mândria de a fi român, despre unitate. Însă, de multe ori alegem să vedem numai neajunsurile din această țară în detrimentul frumosului oferit de ea. Pentru că este mai simplu să dăm vina pe ceilalți decât să ne schimbăm comportamentul.

Și pentru că este Ziua Națională a României, poți să începi chiar de astăzi, să-ți demonstrezi dragostea și respectul fața de țara ta, de orașul tău, de aproapele tău. Orice gest mic contează. Oricât de mic. Să păstrezi curățenia în orașul tău sau să ajuți pe cineva să traverseze strada. Schimbarea începe de la un gând bun, de la o faptă bună. Astăzi este ziua care ne amintește că uniți suntem mai puternici și că numai împreună putem depăși orice obstacol.

„SĂ FII ROMÂN înseamnă să îți iubești credința strămoșească în care te-ai născut, martirii și eroii neamului tău, să îți iubești tradiția,cultura și oamenii mari pe care i-a dat acest pământ, cât mai ales să îți iubești necondiționat în ciuda tuturor evidențelor țara de astăzi ca să ai puterea să o ridici “ – DAN PURIC.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri